Cached at: 22-02-2020 07:38:28
 
Spar
30%
Buck Bantam BLW Foldekniv

Buck Bantam BLW Foldekniv


Letvægts foldekniv fra Buck

Buck Knifes, Buck er knive i den bedste klasse og de ved det godt selv ovre i USA hvor de bliver produceret. De tøver nemlig ikke med at give livsvarig garanti på alle deres produkter.

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

Buck Foldekniv i en dejligt let udgave der kan åbnes med én hånd og som har masser af lækre detaljer til outdoor og spejderlivet.


Buck kræver næppe mere præsentation indenfor knivverdenen og Bantan BLW er en af deres letteste knive på bare 69 gram.
Skæftet er lavet i hårdt nylon der er lidt ru i overfladen, så den sidder godt i hånden, også hvis du har våde fingre.

Klingen er 8 cm. lang og lavet med Drop Point - altså er den meget flade yderst på bladet og bliver noget kraftigere midt på.
Bladet er også dejligt bredt, så det bliver lettere at bruge til almindelige outdoor gøremål med madlavning, snitte snobrødspinde mv.

Og så er der jo garantien - Buck giver på alle deres knive livstidsgaranti, så du skal ikke spekulere på om det mon er noget der holder - det gør den!


Se mere om knive

Tekniske data


Vægt:
69 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk