Cached at: 21-02-2020 04:46:08
 
Opinel Outdoor N°08 Green

Opinel Outdoor N°08 Green


Opinel Outdoor kniv med fløjte

Opinel, Pocket knifes and tools

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Opinel har lavet knive siden slutningen af 1800 tallet men har i Outdoor N°08 forenent det klassiske med nytænkning.Kniven er velegnet til trekkingturen, kanoturen, klatreturen og fisketuren. Bladet er 8,5 cm langt og er i rustfrit stål.
Halvdelen af bladet er savtakket hvilket gør kniven anvendelig til at skære reb og snor over med.
Skaftet har på den ene side en hård glasfiberforstærkning i en flot grøn farve og den anden side er sort og blød, så du kan holde et fast greb om kniven også selv om kniv og hænder er våde.
Skaftet tåler vand og temperaturer fra -40 til +80°C.
Skulle uheldet ske, og du får brug for at tilkalde hjælp kan du bruge den lille fløjte der sidder i skaftet. Den kan hørers ca 300 m væk med en styrke på 110db.

Kniven har en sikkerhedsring. Ud over at låse klingen åben (sikkerhed ved anvendelsen), er det nu muligt at låse bladet lukket (sikkerhed i transport)


Se mere om knive

Tekniske data


Materialer:
stainless steel
Glasfiber-armeret polyamid
Bladlængde:
8,50 Cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk