Cached at: 21-02-2020 03:54:43
 
Compass Race Plate Zoom
  • Compass Race Plate Zoom No color
  • Compass Race Plate Zoom No color

Silva Kompas Race Plate Zoom


Kompas perfekt til orienterinsløb

Silva, Get out there

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Silva Race Plate Zoom er perfekt til orientereren eller den, der har brug for et kompas med fremragende kvalitet, nålafregningstid og stabilitet under løb.


Silva kompasser har længe været det første valg blandt elite orienterings-løbere rundt om i verdenen. SILVA Race Plate serien er en efterfølger til vores trofaste Companion 1S-360 Jet og 5-360 Jet kompasser.

Den største og måske vigtigste forskel er størrelsen på basispladen. Ved at gøre det væsentligt mindre passer den bedre i brugerens hånd. Det har også en mindre kapsel, som er det samme som Race Thumb-serien.

Nåledesignet er ændret for at øge kortets synlighed. SILVA Jet nålen er hurtig og stabil, hvilket er fantastisk når du skal træffe hurtige beslutninger i løbet af et løb. Gummifødderne under kompassen betyder bedre kortkontakt og minimal risiko for at glide.


Se mere om kompas

Tekniske data


Vægt:
43 gram
Bredde:
5,80 cm
Længde:
10,60 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk