Cached at: 29-05-2020 03:55:23
 
Spar
13%
Led Lenser MT10 Lommelygte
  • Led Lenser MT10 Lommelygte Sort
  • Led Lenser MT10 Lommelygte Sort

Led Lenser MT10 Lommelygte


Lommelygte med 1000 lumen - genopladelig fra Led Lenser

Led Lenser, Lygter

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Led Lenser genopladelig lygte med lyskilde på 1000 lumen i et robust og slidstærkt design og med de funktioner vi elsker LED Lenser for.


1000 lumen er altså ret meget og når man første gang står med en lille lygte i hånden tror man det er løgn og latin - men den er altså god nok!
108 gram er alt hvad du skal bære på (Vægt u/batteri) og størrelsen på lygten gør at den passer perfekt nede i lommen på at par bukser, i skjortelommen, eller hvor du har brug for den.

Den helt nye model fra Led Lenser har også den kendte enkelthånds fokuseringssystem, så du let kan skifte fokus fra at lyse langt, til at lyse bredt. På den kraftigste styrke og med langt fokus, kan lygten lyse ud på 180 meter.

Lygtens lyskilde kan holde til 100.000 timers brug og batteriet kan fuldt opladet lyse med de 1000 lumen i 6 timer - eller du kan vælge at bruge den laveste funktion med 10 lumen i 144 timer.

Den leveres med et kraftigt nylon etui, så du kan have den siddende i bæltet og en håndledsrem, så du ikke taber lygten under brug.
Desuden er der en clips så du også kan have den siddende i skjortelommen - clipsen kan fint tages af hvis ikke du vil bruge den.

Fremragende og holdbar lommelygte fra Led Lenser, der kan holde selv kraftig regn ude, idet den er IPX4 godkendt.


Se mere om lommelygter

Tekniske data


Vægt:
108 gram
Lysstyrke:
1000 lumen
Lys længde:
180 meter
Godkendelse:
IPX 4
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk