Cached at: 13-08-2020 16:31:09
 
Spar
59%
Led Lenser P7

Led Lenser P7 450 Lumen


Led Lenser kraftig lygte

Led Lenser


Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

Kraftig, robust og flot lygte fra Led Lenser med en meget kraftig lyskegle og meget let at betjene.


Selve betjeningen af P7 lygten foregår med én hånd, både når den skal tændes og slukkes, når der skal skiftes mellem de 3 forskellige funktioner og når lyskeglens fokusområde skal skifte. Lyskeglen kan nemlig lyse imponerende 300 meter når den er indstillet til at lyse længst. Med en enkelt finger kan du trække hovedet på lygten tilbage og skifte til et bredt fokus.

Selve lygten er rillet i den kraftige aluminium, så den ikke glider ud af en våd hånd eller handske og knappen du skal bruge for at tænde eller slukke lygten med er ligeså. Og nu vi er ved knappen, er det her du skifter mellem de 3 funktioner lygten har. Ønsker du en ekstra kraftig kegle, skal du nemlig holde knappen inde og idet du slipper den går lygten på "almindelig" funktion. Derudover er er også en økonomifunktion, der kun bruger 15 % af den energi der ellers bruges i lygten.

Det er ikke svært at gætte hvorfor lygten er ved at blive en af politiets og forsvarets foretrukne lygter - den er er ægte allrounder der holder og holder og hvor enkeltdelene kan skiftes ved behov.
Lygten leveres med en nylontaske med bæltestrop og batterier.


Se mere om lommelygter

Tekniske data


Materialer:
Eloxeret flyaluminium
Vægt:
175 gram
Længde:
13,30 cm
Lysstyrke:
450 lumen
Lys længde:
260 meter
Vandtæt:
Stænktæt
Batterier:
4 AAA
LED pære levetid:
100000 timer
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk