Cached at: 01-06-2020 05:19:24
 
Spar
24%
P3

P3


Led Lenser enkelthåndsbetjent lygte

Led Lenser, Lygter

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Led Lenser er mestre i lygter med lav vægt, høj holdbarhed og et flot design. P3 er ingen undtagelse.


Den ydre skal er lavet af hårdanodiseret fly aluminium og giver dermed den tekniske kerne glimrende muligheder for at leve i rigtigt mange år. "Pæren" kan således lyse i 100.000 timer og når du først får fingre i lygten får du også lyst til at bruge den rigtig meget. Den er som andre lygter i High Performance serien enkelthåndsbetjent, så den kan tændes og slukkes med én hånd og lyskeglen kan ligeledes justeres med én hånd. Lyskeglen kan skifte mellem at lyse langt ud foran dig - ca. 43 meter eller den kan lyse meget bredt, hvis du har behov for det. Systemet kalder Led Lenser for Speed Focus og det virker - også efter mange års intenst brug.

Kontakter og fjedre i lygten er belagt med guld, for at opnå den bedste elektriske ledeevne og hele herligheden vejer så lidt som 35 gram og bruger blot et enkelt AAA batteri til at lyse op til 40 timer.

P3 egner sig perfekt til dig der gerne vil have en nødlygte til bilen, sommerhuset, båden eller derhjemme. Den vejer så lidt, at den formentligt også finder vej til mange rygsække på sommerens trekking ferier.


Se mere om lommelygter

Tekniske data


Materialer:
Hård Aluminiumslegering
Vægt:
35 gram
Længde:
9,60 cm
Lysstyrke:
13 lumen
Batteri levetid:
7 timer
Vandtæt:
Stænktæt
Batterier:
1 AAA
LED pære levetid:
100000 timer
Lyskegle:
31 meter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk