Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 05:34:12
 
Spar
45%
H72
  • H72 Sort
  • H72 Sort
  • H72 Sort
  • H72 Sort
  • H72 Sort

H7.2


Led Lenser pandelampe 250 lumen

Led Lenser, Lygter

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

H7.2 fra Led Lenser er en dejlig kraftig lygte til dig der skal løbe, vandre eller måske cykle.


Pandelampen er en videreudvikling af H7 der i mange år var en foretrukket pandelampe til aktivt brug. Den nye version er mere ergonomisk, har en kraftigere lysstyrke og tilmed en længere brændetid. Det er ret godt gået at kunne alle de ting på én gang.

Pandelampen er designet med batteriboksen bagerst og et spiralkabel der bringer strømmen frem til at lygtehovedet forrest. Denne opdeling giver en rigtig god ergonomi og vægtfordeling og faktisk er det kun godt 3 pakker gær du vægtmæssigt får på hovedet - inkl. batterier.
På lyshovedet kan du trinløst justere lyskeglens spredning, afhængig af hvor langt du ønsker lyset skal lyse frem og hvor bredt det skal lyse. Lyshovedet kan endvidere justeres i en vinkel så det passer til den aktivitet du er igang med. Således kan bruge den samme pandelampe til at finde frem til lejrpladsen om natten og til at sidde og lave mad på din Trangia, med lyset ret ned foran dig.

Lygten er godkendt efter Ipx4 standarden, der kort fortalt garanterer at lygten kan holde til en kraftig gang dagregn, men ikke kan klare en tur under vand.

H7.2 fra Led Lenser er en allround pandelampe til løb, vandring, cykling og som outdoorpandelampe.
Batterier medfølger.


Se mere om pandelamper

Tekniske data


Vægt:
165 gram
Lysstyrke:
250 lumen
Batteri levetid:
60 timer
Batterier:
4 AAA
LED pære levetid:
100000 timer
Godkendelse:
IPX 4
Garanti:
7 År
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk