Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 13:11:46
 
Spar
20%
Exceed 4XT
  • Exceed 4XT No color
  • Exceed 4XT No color
  • Exceed 4XT No color
  • Exceed 4XT No color
  • Exceed 4XT No color

Silva Exceed 4XT


Kraftfuld og opladelige pandelampe

Silva, Get out there

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Silva Exceed 4XT er en kraftfuld og opladelig pandelampe der giver dig op til 2300 lumen og en brændetid på op til 60 timer på det laveste blus.


Pandelampen har et batteri på hele 10,5Ah, så der er ikke noget at sige til at Silva selv kalder det et langdistancebatteri.

Den "almindelige" høje funktion på lampen er på 2000 lumen, men altså med mulighed for at få op til 2300 lumen på boostfunktionen.
I den anden ende kan den lyse helt ned til 80 lumen, hvilket gør den anvendeligt som lejrlygte sammen med andre mennesker og til at læse kort eller en bog etc.

Den har, naturligvis fristes man til at sige, Silvas intelligent light system der kombinerer lang rækkevidde og bredt lys når der er brug for det.
Silva Flow Light, varier lysmønsteret afhængigt af din aktivitet.

Den oplades med USB-c stik, så have bare en powerbank med, så får du strøm på batteriet derfra, eller naturligvis fra stikkontakten derhjemme.

Pandebåndet er skridsikkert og ganske behageligt at have på hovedet og selve knappen der skal betjenes for at bruge de forskellige funktioner er let at betjene, selv med større handsker på.


Se mere om pandelamper

Tekniske data


Lysstyrke:
2000 lumen
Vandtæt:
IPX5
Batterier:
Lithium-ion
10,5 AH
Certificering:
ANSI
Batterikapasitet:
18 Timer
lyslængde:
220 m.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk