Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 12:40:14
 
Spar
25%
Compact
  • Compact Grøn
  • Compact Blå
  • Compact Sort
  • Fizan Compact Vandrestave Red

Fizan Compact Vandrestave


Verdens letteste - 2 stk. i par.

Fizan


Farve:

Blå
Red
Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Fizans Compact vandrestav vejer kun 158 gram og er dermed verdens letteste 3-delte vandrestav, med rigtigt gode detaljer og gode anmeldelser i bagagen. Prisen er for et par.


Forestil dig at gå i bjergene med en 20 kg. tung rygsæk og dagens rute primært går nedad. Umiddelbart mere behagelig end at gå opad, men en stor belastning for knæene specielt.
Med en vandrestav kan en god del af belastningen på knæene aflastes og det er muligt at gå længere og have mere overskud sidst på dagen.
Compact fra Fizan er den letteste 3-delte vandrestav du kan finde på markedet lige nu og den får gode anmeldelser i blandt andet "opdag verden", september 2014.
Vandrestaven kan slåes sammen til kun at være 58 cm. lang, så den er lettere at have i rygsækken og slås ud til at være 132 cm. lang. Den lange længde er særligt en fordel, når du skal gå ned af bakke - og når den er pakket sammen i rygsækken medfølger der heldigvis beskyttelses dutter, så bagagen ikke tager skade af de forholdsvis spidse spidser.

Compact har gode greb i EVA materiale med neoprene strab omkring og et låsesystem der kan låse de enkelte led der hvor du gerne vil have dem låst, uafhængigt at indgreb.
Husk at prisen er for et par.


Se mere om vandrestave

Tekniske data


Materialer:
Aluminium
Vægt:
158 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk