Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 25-05-2022 21:04:27
 
Petromax Gryde 14 Liter
  • Petromax Gryde 14 Liter No color
  • Petromax Gryde 14 Liter No color
  • Petromax ft12 Dutch Oven  No color
  • Petromax ft12 Dutch Oven  No color

Petromax ft12 Dutch Oven


Støbejerns ovn og gryde til 12 liter

Petromax, Lækre produkter til outdoorlivet i det hele taget og måske til bushcrafterne i særdeleshed. Robuste og gennemprøvede produkter.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Petromax ft12 Dutch Oven er super god til at bage, stege og koge den lækreste lejrmad.


Det ligner en gryde, men det er faktisk designet til at være en ovn. Det lidt sjove låg med de høje kanter kan nemlig holde på glæder. På den måde kan du lave jævn varme inde i ovnen, så du kan bage alt fra boller til kage og sågar pizza!

Derudover er den også super god som gryde hvor du kan koge alt fra suppe til Høns i Asparges eller en lækker sammenkogt simreret.

Låget kan bruges som pande, og er udstyret med 3 fødder i toppen. Det giver mulighed for at stable flere gryder på hinanden for fuld udnyttelse af varme. I bunden er der selvfølgelig også tre fødder så du kan sætte gryden direkte i bålet.

Du kan også hænge gryden i den medfølgende han af rustfrit stål. Husk at købe et par gode bålhandsker så du ikke brænder fingrene.

Der er lille hul på siden af gryden, som passer til et termometer - så er det muligt at følge endnu mere med i madlavningen når maden står og hygger sig.

Gryden er forbehandlet så du kan bruge den direkte fra du modtager den med posten. Husk at sætte dig ind i hvordan man bruger en gryde i støbejern. Du må for eksempel under ingen omstændigheder bruge sæbe på den, da det ødelægger overfladen og din mad kommer til at smage af sæbe.


Se mere om gryder og pander

Tekniske data


Materialer:
Støbejern
Vægt:
15000 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk