Cached at: 21-02-2020 03:41:05
 
Spar
13%
Dutch Oven ft18
  • Dutch Oven ft18 No color
  • Dutch Oven ft18 No color

Petromax ft18 Dutch Oven


Stabelbar støbejerns gryde og ovn fra Petromax

Petromax, Lækre produkter til outdoorlivet i det hele taget og måske til bushcrafterne i særdeleshed. Robuste og gennemprøvede produkter.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Petromax Dutch Oven ft18 er en kvalitets støbejerngryde til stegning kogning og bagning over bål.


Ja den er faktisk oprindeligt lavet til at bage i, deraf kommer navnet. Du kan bage alt fra boller til kage og sågar pizza i denne mærkelige ovn. Låget er nemlig designet med en kan, som kan holde på gløder og dermed fordele varmen jævnt i gryden.

Den er dog også super god som almindelig gryde. Du kan lave nogen af de lækreste simreretter, der kan stå og hygge sig en hel eftermiddag. Eller brug låget som stegepande til pandekager og spejlæg med bacon.

I bunden af gryden og på låget er der tre fødder. Det gør at du kan sætte gryden direkte i bålet, mens fødderne på låget giver mulighed for at stable flere ovne sammen for udnyttelse af gløder.

Mellem låg og gryder er der et lille hul som passer til f.eks. et stegetermometer. Hanken er lavet i rustfast stål.

Gryden er allerede forbehandlet og kan tages i bruge med det samme. HUSK at du ikke må bruge sæbe på din støbejernsgryde. Det sætter sig i jernet så du smager sæbe i maden og ødelægger overfladen.

Denne gryde er absolut den største fra Petromax og det er noget af et monster. Med sine 17 kilo slæber man den ikke lige med i vandrerygsækken, men skal du køre til din destination eller sejle i kano, så er den super lækker at have med.

Husk også at købe et par bålhandsker fra Petromax så du ikke brænder fingrene.


Se mere om gryder og pander

Tekniske data


Materialer:
Støbejern
Vægt:
17916 gram
Volume:
17,30 liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk